Het Verhaal Achter Prokozijnen: Passie, Duurzaamheid en Toewijding in Haarlem

In het bruisende hart van Haarlem, daar waar geschiedenis en moderniteit samenkomen, vindt u Prokozijnen, een bedrijf dat in 2016 werd opgericht door de gedreven ondernemers Gregor Wójcik en Kamil Zybala. Hun reis begon met een gedeelde passie voor hoogwaardige raamkozijnen en de wens om die passie te vertalen naar vakmanschap.

Pagina index

aluminium

Kies voor de moderne elegantie en duurzaamheid van aluminium raamkozijnen in Haarlem. Ontdek de voordelen bij Prokozijnen voor uw woning.

Deuren

Onze moderne deuren bieden geavanceerde beveiliging en gemoedsrust. Verzekeringstarieven kunnen hierdoor gunstig worden beïnvloed.

hout

Ontdek de duurzame schoonheid van houten raamkozijnen bij Prokozijnen Haarlem. Energiezuinig en stijlvol, perfect voor elk huis.

De Geboorte van Prokozijnen

Het begon allemaal met een droom en een visie. Gregor en Kamil, beiden met jarenlange ervaring in de branche, voelden de roeping om iets bijzonders te creëren. Ze wilden niet zomaar een raamkozijnenbedrijf starten, maar een bedrijf dat duurzaamheid, stijl en klantbetrokkenheid hoog in het vaandel zou dragen.

Een Toewijding aan Kwaliteit

Vanaf het allereerste begin was het duidelijk dat Prokozijnen anders zou zijn. Gregor en Kamil streefden ernaar om raamkozijnen te leveren die niet alleen functioneel waren, maar ook de esthetiek van een woning konden verbeteren.

Ze zochten naar materialen van topkwaliteit en ontwikkelden een team van vakmensen die dezelfde passie deelden voor vakmanschap en precisie.

Haarlem als Thuisbasis

Gelegen in het prachtige Haarlem, vonden Gregor en Kamil de perfecte thuisbasis voor Prokozijnen. Haarlem, een stad die bekend staat om haar rijke geschiedenis en architecturale schoonheid, bood de inspiratie en het decor voor hun werk.

Het was hier dat ze hun droom verwezenlijkten en begonnen met het leveren van hoogwaardige raamkozijnen aan de gemeenschap.

Onze Missie en Visie

Bij Prokozijnen geloven we in het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten. Onze missie is om duurzame en stijlvolle raamkozijnen te bieden die niet alleen de waarde van uw huis verhogen, maar ook bijdragen aan een energiezuinige leefomgeving.

Wij streven ernaar om onze klanten te betrekken bij elke stap van het proces, zodat we hun visie kunnen realiseren en een blijvende indruk kunnen achterlaten.

Veelgestelde vragen F.A.Q.

Bij Prokozijnen streven we naar vakmanschap, duurzaamheid en klantbetrokkenheid. We gaan verder dan alleen functionaliteit; we verbeteren de esthetiek van uw huis.

We gebruiken alleen materialen van topkwaliteit om duurzame en stijlvolle raamkozijnen te creëren, waaronder hout, kunststof, aluminium en staal.

Ja, we werken nauw samen met onze klanten om maatwerkoplossingen te bieden die voldoen aan hun specifieke behoeften en visie.